Selidbe i pakiranja

Odabrali ste Selidbe Gluhak jer želite biti sigurni i selidbu učiniti ugodnim iskustvom - što sad?

Naš iskusni tim na dogovorenu adresu stiže na vrijeme i kreće s demontažom ako je potrebna te s pakiranjem ako ste to zatražili.

Pakiranje je važan dio svake selidbe. Ovisno o predmetima koje je potrebno pakirati, Selidbe Gluhak prilagođavaju način pakiranja i vrstu materijala za omatanje.

U Selidbama Gluhak za pakiranje koristimo sigurne i kvalitetne materijale koji će zaštititi vaše predmete. Folije sa zračnim jastučićima za omatanje (bubble folije), kartonske kutije za pakiranje različitih dimenzija i kutije za odlaganje sitnijih predmeta, a kao zaštitu od mehaničkih oštećenja većih predmeta služimo se mekanim "dekama".

KUTIJE ZA SELIDBU

Da bi vaše dragocjenosti tijekom selidbe bile sigurne, potrebne su kvalitetne kutije. Selidbe Gluhak u svojoj ponudi imaju i kutije za koje je moguće izraditi rukohvate za što praktičnije rukovanje pri selidbi.

Kutije različitih dimenzija možete naručiti nove ili rabljene. Rabljene nisu korištene u svrhu selidbe, nego isključivo za potrebe kompanije i gotovo su kao nove te njih nudimo po 50% nižoj cijeni. Za cijene kutija slobodno nas kontaktirajte.

Selidbe Gluhak nude kutije:

 • za selidbu knjiga
 • za selidbu kuhinjskog inventara
 • za odlaganje garderobe
 • za selidbu uredskih spisa i registratora
 • univerzalne kutije za selidbu

U svojoj ponudi Selidbe Gluhak imaju i dodatne materijale prikladne za pakiranje – omotne folije, zaštitne omotače, poseban papir za zaštitu porculana i stakla te foliju sa zračnim jastučićima.

Dostava kutija za selidbu i materijala za pakiranje besplatna je na području Zagreba. U ostale gradove narudžbe šaljemo poštom.

DEMONTAŽA I MONTAŽA NAMJEŠTAJA

Sastavni dio usluga Selidbi Gluhak pri selidbi je demontaža i montaža namještaja. Kad selidba započne, često se javi potreba za rastavljanjem i ponovnim sastavljanjem nekog dijela vašeg namještaja velikih dimenzija i težine (stol, ormar...) jer prijenos čine teško izvedivim ili nemogućim.

Član iskusnog tima Selidbi Gluhak je profesionalni stolar s odgovarajućim alatom koji će brzo i efikasno rastaviti i ponovno sastaviti vaš namještaj na novoj adresi.

Selidbe Gluhak u svojoj ponudi imaju i:

 • demontažu i montažu uredskog namještaja
 • profesionalnu demontažu i montažu i vrlo osjetljivog i zahtjevnog namještaja
 • drvenu zaštitu za osjetljive terete

PRIVREMENO SKLADIŠTENJE

Često se dogodi da u procesu selidbe s nekim stvarima trenutno nemate kamo. Selidbe Gluhak nude vam privremeno skladištenje i čuvanje tog dijela stvari u osiguranom i odgovarajuće opremljenom skladišnom prostoru.

DOZVOLA ZA PARKIRANJE

Ako je adresa na koju se selite ili ona sa koje se selite u središnjem dijelu grada, bit će vam potrebna dozvola gradskih vlasti kako bi se vozilo za selidbu moglo parkirati.

Niste sigurni spada li vaša adresa u uže gradsko područje? Ne brinite - Selidbe Gluhak mogu to provjeriti za vas!

Ako je neka od vaših adresa u užem gradskom području, pojednostavnit ćemo vam čitav proces. Selidbe Gluhak poslat će vam potrebnu dokumentaciju te vam dati smjernice za što brže i jednostavnije dobivanje dozvole.

Ono na što treba pripaziti je vrijeme potrebno za izradu dozvole koje je u prosjeku 5 – 6 radnih dana. Dozvolu možete sami podići ili sačekati dostavu poštom što onda znači još nekoliko dodatnih dana.

Naredba o mjerama za reguliranje prometa u središnjem dijelu Grada Zagreba se može vidjeti u Službenom glasniku Grada Zagreba godina 2007, Broj 8 od 28. lipnja 2007.

ŠTO NARUČITELJ MOŽE NAPRAVITI SAM PRIJE SELIDBE

Ako želite da proces bude što brži, nudimo vam popis radnji koji vam može uštedjeti vrijeme, ali ne brinite – sve navedene aktivnosti pouzdani djelatnici Selidba Gluhak mogu učiniti umjesto vas!

 • ispraznite sav namještaj
 • provjerite može li se namještaj iznijeti i unijeti u novu prostoriju u jednom komadu ili je potrebna demontaža prije i montaža nakon
 • isključite iz struje sve kućanske aparate
 • odspojite od izvora energije sve druge namještaje koji su spojeni na vodu, plin ili struju
 • sve manje predmete zapakirajte u kutije
 • čvrsto zatvorite i zalijepite kutije
 • označite što je u kojoj kako bi ih bilo lakše rasporediti u prostorije na novoj lokaciji
 • lomljive i osjetljivije predmete zapakirajte u kutije s posebnom oznakom pa će se s njima rukovati još pažljivije
 • u dogovoreno vrijeme selidbe osigurajte parkirno mjesto vozilu za selidbu, ako je moguće
 • ako se selite u uži centar grada potrebno je nabaviti Dozvolu za parkiranje (Odobrenje za dolazak teretnim vozilom) – za dozvolu parkiranja vozila za selidbu potrebno je nekoliko radnih dana i trebaju vam naši podaci (prijevoznik, marka i registracija vozila) – slobodno kontaktirajte Selidbe Gluhak za te podatke

Selidbe Gluhak sve ovo mogu učiniti umjesto vas!

Selidbe Gluhak Selidbe i pakiranja

Copyright © 2017 Selidbe Gluhak d.o.o. Developed by eBurza, web design. All rights reserved.